Ryanair snižuje kapacitu na podzim


ryanair 5249631
0 0 votes
Hodnocení článku

Irský nízkonákladový dopravce seškrtal kapacitu na svých letech o 60 % oproti loňskému říjnu. Jde již o druhou redukci říjnové nabídky, kdy společnost redukovala svoji kapacitu o pětinu. Vedení Ryanair však předpokládá, že se podaří udržet obsazenost letů na 70 %.

Levné letenky budou hlavním tahákem společnosti, aby se podařilo cíl obsazenosti splnit. Pro let z Prahy do Londýna nabízí web Ryanair ceny od 419 Kč a zpět je to dokonce pouhých 279 Kč. Linky z Pardubic, Brna i Ostravy se zatím drží a jejich provoz je plánovaný i v říjnu.

Za propad poptávky mohou podle tiskového mluvčího společnosti vlády, které neustále mění podmínky pro cestování, které jsou oznamované na poslední chvíli. Ryanair uvítal snahu Evropské komise sjednotit přístup jednotlivých států při zavádění cestovních restrikcí.

Plány na zimní letový řád společnost ještě nezveřejnila. Pokud však budou pokračovat zavedené restrikce, pravděpodobně dojde výraznější k redukci i v zimě. Mluvčí však sdělil, že na definitivní rozhodnutí je ještě brzy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
0 0 votes
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

Další články z IZDoprava.cz

Stránka načtena za 2,43600 s | počet dotazů: 203 | paměť: 24502 KB. | 25.04.2024 - 03:28:03